Media

28. září 2010 v 12:39 | Adelle |  →Media←
glam-gilmore
Graphic
○ Grafika, kterou jsem vyrobila nebo našla na internetu
Videos
○ Videa z premiér, akcí, na ulici či z natáčení filmů
Style
○ Nechte se inspirovat tím, co Lauren či Alexis nosí
Photo of the month
○ Podílejte se na hledání nejlepší fotky každý měsíc!
 

Events Alexis

28. září 2010 v 12:33 | Adelle |  EventsA
Events
2011
2010
○ pozdější


Candids Alexis

28. září 2010 v 12:31 | Adelle |  CandidsA
Candids
2011
2010
○ pozdější
 


Events Lauren

28. září 2010 v 12:29 | Adelle |  EventsL
Events
2011
2010
○ pozdější


Candids Lauren

28. září 2010 v 12:28 | Adelle |  CandidsL
Candids
2011
2010
○ pozdější

Alexis Bledel

28. září 2010 v 12:20 | Adelle |  →Alexis Bledel←
glam-gilmore
News
○ Novinky, které se týkají osobního nebo praocvního života
Others
○ Věci, které se jinam nevešly

Gallery
Events
○ Fotky s premiér a veřejných akcí
Candids
○ Fotky, které zachycují osobní život Lauren
Photoshoots
○ Fotky profesionálních fotografů
Magazines
○ Scany z nejrůznějších časopisů a novin

Filmography
○ A Nightmare on Elm Street 2 (2012)
○ The Conspirator (2010)
○ Sleepaway Camp Reunion (2010)
○ Absolventka (2009)
○ Ballad of G.I. Joe, The (video film) (2009)
○ Pan Dokonalý (2009)
○ Sesterstvo putovních kalhot 2 (2008)
○ Life Is Short (2006)
○ Tady Reed Fish (2006)
○ The Orphan King (2005)
○ Sesterstvo putovních kalhot (2005)
○ Sin City - město hříchu (2005)
○ DysEnchanted (2004)
○ Gilmore Girls Backstage Special (2004)
○ Moje velká indická svatba (2004)
○ Tajemství nesmrtelných (2002)
Gilmorova děvčata (TV seriál) (2000)

Lauren Graham

28. září 2010 v 12:14 | Adelle |  →Lauren Graham←
glam-gilmore
News
○ Novinky, které se týkají osobního nebo praocvního života
Others
○ Věci, které se jinam nevešly

Gallery

Events
○ Fotky s premiér a veřejných akcí
Candids
○ Fotky, které zachycují osobní život Lauren
Photoshoots
○ Fotky profesionálních fotografů
Magazines
○ Scany z nejrůznějších časopisů a novin

Filmography
○ Most Wanted (2012)
○ It's Kind of a Funny Story (2010)
○ Parenthood (TV seriál) (2010)
○ O smyslu života (2009)
○ Zataženo, občas trakaře (2009)
○ Flash of Genius (2008)
○ Vyletět z hnízda (2008)
○ Božský Evan (2007)
○ Vdáš se, a basta! (2007)
○ Gnome (2005)
○ Life Coach: The Movie (2005)
○ Lucky 13 (2005)
○ The Moguls (2005)
○ Ochránce (2005)
○ Gilmore Girls Backstage Special (2004)
○ Seeing Other People (2004)
○ Santa je úchyl! (2003)
○ Pomoc!!! Já mám rande (2002)
○ Listopadová romance (2001)
○ Osudu neutečeš (2001)
Gilmorova děvčata (TV seriál) (2000)
○ Dill Scallion (1999)
○ Confessions of a Sexist Pig (1998)
○ Jediná správná věc (1998)
○ Hlídač mrtvých (1997)

Season 7

27. září 2010 v 13:15 | Adelle
Season 7
glam-gilmore
Stills | Promo | Captures | Videos
7x01 Dlouhý zítřek
7x02 A to má pak člověk za to...
7x03 Lorelai a její první kotilión
7x04 "Je to nádherné, je to zázračné"
7x05 Velký zápach
7x06 Buldoci, do toho
7x07 Manželství po francouzsku
7x08 Představuji vám Lorelai planetárium
7x09 Pleťte, lidičky, pleťte
7x10 Na kordy
7x11 Vánoční tajnosti
7x12 Všem, jichž se to týká
7x13 Raději bych byl ve Filadelfii
7x14 Sbohem, můj mazlíčku
7x15 Jsem kajak, slyšíš, jak se řítím
7x16 Buď má Lorelai Gilmorová
7x17 Jen Gilmorova děvčata
7x18 Bludiště
7x19 Je to jako jízda na kole
7x20 Lorelai? Lorelai?
7x21 Dokud to neprolomíme
7x22 Šťastnou cestu

Season 6

27. září 2010 v 13:07 | Adelle
Season 6
glam-gilmore
Stills | Promo | Captures | Videos

6x01 Nová a vylepšená Lorelai
6x02 Bojechtivý výraz
6x03 Přerušené studium
6x04 Není kmotra jako kmotra
6x05 Musíme udělat kouzlo
6x06 Vítejte v domě panenek
6x07 Jednadvacet je to nejsmutnější číslo
6x08 Ať mi zahraje tvá balalajka
6x09 Návrat ztracené dcery
6x10 Otcové a dcery
6x11 Perfektní šaty
6x12 Jako Gwen a Gavin
6x13 Páteční večer je stvořený pro hádky
6x14 Gilmorování
6x15 Valentýn na Vineyardu
6x16 Co družičky vyprávěly
6x17 Já jsem OK, ty jsi OK
6x18 Skutečný Paul Anka
6x19 Svatba po korejsku
6x20 Super senza párty parta
6x21 Řidička paní Gilmorové
6x22 Loučení a rozchody

Season 5

27. září 2010 v 13:00 | Adelle
Season 5
glam-gilmore
Stills | Promo | Captures | Videos

5x01 Láska si nevybírá
5x02 Návraty domů
5x03 Psáno ve hvězdách
5x04 Vzpoura proti Taylorovi
5x05 Rande ve čtyřech
5x06 Drž se svého instinktu
5x07 Skok do neznáma
5x08 A je po večírku
5x09 Emily má rande
5x10 Už zase další výročí
5x11 Ženy lehkých mravů
5x12 Návrat domů
5x13 Blues svatebních zvonů
5x14 Tak řekni něco
5x15 Židé a čínská kuchyně
5x16 Láska hory přenáší
5x17 Vítězové a poražení
5x18 Dědictví po starém Twickhamovi
5x19 Ale já jsem Gilmorová
5x20 Návštěva u Emily a Richarda
5x21 Nepříjemné překvapení
5x22 Dům neznamená domov

Season 4

27. září 2010 v 12:55 | Adelle
Season 4
glam-gilmore
Stills | Promo | Captures | Videos

4x01 Společenský tanec a italské sušenky
4x02 První den Lorelai na Yalu
4x03 Hobit, pohovka a Digger Stiles
4x04 Kuřecí, nebo hovězí?
4x05 Tady platí základní pravidla
4x06 Nezapomenutelný vztah
4x07 Festival živých obrazů
4x08 Zhyň, blbče
4x09 Velký zápas
4x10 Profesor a chůva
4x11 Za hlaholu zvonů
4x12 Rodinná záležitost
4x13 Ohňostroj a punč
4x14 Lorelai volá SOS
4x15 Na nákupech
4x16 Kralující Lorelai
4x17 Holky v bikinách, kluci na obrátce
4x18 Tik, tik, tik, bum
4x19 Další rána
4x20 Luke vidí její tvář
4x21 Nejdřív hádky, potom svátky
4x22 Generálka

Season 3

27. září 2010 v 12:49 | Adelle
Season 3
glam-gilmore
Stills | Promo | Captures | Videos

3x01 Návrat domů
3x02 Zkrácení sukní
3x03 Hrůza z přihlášky
3x04 Vítězství, či prohra
3x05 V osm hodin v Oáze
3x06 Vejce nadivoko
3x07 Taneční maraton
3x08 A hra začíná
3x09 Díkůvzdání
3x10 Nečekaná návštěva
3x11 Slavnostně přísahám
3x12 Milovnice ryb
3x13 Milá Emily a Richarde
3x14 Labutí píseň
3x15 Konfrontace
3x16 Velká obálka
3x17 Seznam pro a proti
3x18 Všechno nejlepší, mami
3x19 První pořádný mejdan
3x20 Rozluč se, Gracie
3x21 A je tu syn
3x22 To jsou nitky, Pinnocchio

Season 2

27. září 2010 v 12:41 | Adelle
Season 2
seyson 2Stills | Promo | Captures | Videos

2x01 Zásnuby
2x02 Horečné přípravy
2x03 Svatba má červenou
2x04 Výlet do Harvardu
2x05 Nick a Nora/Sid a Nancy
2x06 Debutantka Lorelai Gilmorová
2x07 Jablko nepadá daleko od stromu
2x08 Náš hotel
2x09 Mladíček na útěku
2x10 Slavnostní večeře
2x11 Tajnosti a půjčky
2x12 Richard ve Stars Hollow
2x13 Kdo koupí můj koš?
2x14 Měla to být Lorelai
2x15 Ztráty a nálezy
2x16 Matka a dcera
2x17 Pohřeb na přání
2x18 Výkonný dědeček
2x19 Doučování
2x20 Hledá se pomocnice
2x21 Absolventka
2x22 Nějak nám to nevychází


Season 1

27. září 2010 v 12:35 | Adelle
Season 1
glam-gilmore
Stills | Promo | Captures | Videos
1x01 Matka a dcera
1x02 První den v Chiltonu
1x03 Zab mě
1x04 Lovci jelenů
1x05 Pohřební hostina
1x06 Narozeninové večírky pro Rory
1x07 Utajený polibek
1x08 Láska, válka a sníh
1x09 Roryin ples
1x10 Odpuštění
1x11 Hoří Paříž
1x12 Dvojí rande
1x13 Narušený koncert
1x14 Ta zatracená Donna Reedová
1x15 Christopher se vrací
1x16 Osudoví milenci a jiní cizinci (1. část)
1x17 Rozchod, druhá část
1x18 Třetí Lorelai
1x19 Emily v říši divů
1x20 P.S. Miluji Tě
1x21 Láska, kopretiny a trubadúři

Events

27. září 2010 v 12:09 | Adelle |  Events
Events
2011
2010
○ pozdější


Candids

27. září 2010 v 12:08 | Adelle |  Candids
Candids
2011
2010
○ pozdější

Gilmore Girls

27. září 2010 v 12:04 | Adelle |  →Gilmore Girls←
glam-gilmore
Curiosities / Awards

Cast
Lauren Graham / Lorelai Gilmore
Alexis Bledel / Rory Gilmore
Scott Patterson / Luke Danes
Melissa McCarthy / Sookie St. James
Edward Herrmann / Richard Gilmore
Kelly Bishop / Emily Gilmore
Liza Weil / Paris Geller
Keiko Agena / Lane Kim
Yanic Truesdale / Michel Gerard
Jared Padalecki / Dean Forester
Milo Ventimiglia / Jess Mariano
Matt Czuchry / Logan Huntzberger

Site

27. září 2010 v 11:46 | Adelle |  →About blog and me←
glam-gilmore
Blogmiss
○ Informace o autorce blogu
News about blog
○ Novinky, které se týkají organizace blogu
Desing
○ Předešlé desingy blogu

Spřátelené blogy - všechny

14. září 2008 v 9:49 | Adina
Herečky
http:// - Emma Watson
http:// - Reese Witherspoon
http:// - Jennifer Morrison
http:// - Maggie Grace
http:// - Keira Knightley
http:// - Kristen Stewart

Herci
http:// - Johnny Depp
http:// - Orlando Bloom

Zpěvačky, zpěváci
http:// - Vanessa Hudgens
http:// - Avril Lavigne

Filmy, seriály
http:// - Letopisy Narnie
http:// - seriál Friends

Ostatní
http:// - osobní blog Nathali
http:// - různé celebrity

Kam dál